Lun. Jun 16th, 2025

Plats catalans al menú de la conferència dels presidents: Xató, Canelón, Suquet i Fricandó


El president del govern, Pedro Sánchez, presideix la conferència de presidents xxviii, a Palau de Pedralbes, a Barcelona, ​​el 6 de juny de 2025, a Barcelona, ​​Catalunya (Espanya). Durant la conferència s’abordaran els 16 punts de l’agenda, estesa T – Lorena Sopena – Europa Press

Seguiu les darreres notícies sobre la conferència de presidents en directe

Els presidents autònoms poden triar aquest divendres per dinar plats de cuina tradicional catalana, entre els quals «Xató» (amb llom de bacallà, anxova de la Costa Brava i Ventresca), Gaig Canelón amb crema de tòfona negra de Osona (Barcelona), «Peix» Suquet i «Fricció» de Girona Terna amb bolets.

El compromís amb la cuina catalana també es trasllada a postres: una versió de crema catalana o un «drap recobri» (com a casta) amb mel i cruixent de Reus (Tarragona), han informat fonts de la generalitat.

Poden acompanyar el menjar amb un vi negre Abada Picapoll do Pla de Bages (Barcelona) i un vi blanc Les Terrasses do Prirat (Tarragona), i el menú també inclou aigua, pa i cafè.

FONT

Por Redaccio

Related Post

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *